VI SAKNAR DEJ

HAHAHAH, hittade bilder på våran gamla klassföreståndare i 7: an och 8: an, som bara lämnande oss nu i allvaret bara för att vara pappaledig :(
 
HAHAHAHA, jaaah, vi hade kul de två åren, meeen uhu, elakt att inte ens svara på våra sms :(
Eller vad säger du julle!?

SISTA ÄR EN SÅN SKÖNHET

Jag vet, mobba inte, men kom inte med nån bättre så tror att jag ska ha den sista till presenationen i mitt bokomslag som vi håller på med på bilden :)
 
MEEN, jag har sparat det bästa till sist, tycker att jag kunde dela med mig av min allra vackraste sida, en så ofantligt stor skönhet!
Jag diggar min fars gamla brillor!

SKOR

ÄNTLIGEN!


Var ju i Jönköping i helgen och letade skor, men hitta inga sånna där verkligen WOW-skor, och dom jag hade kollat ut på nätet fanns inte i affären.. så vi beställde dom ist, och dom kom idag !

Helt överlycklig! Skit snygga och passade perfekt!


Friidrottsdag!

Hallå!

Haft Friidrottsdag idag! Gick mkt dåligare än vad jag förväntat mig så kan inte säga att jag är speciellt nöjd, men annars va det kul!

Våran klass vann dessvärre inte, fast med tanke på att halva klassen va borta och halva bunten av dom som va kvar var knappt med på något så kan man väl säga att vi gjorde bra ifrån oss ändå..

Både Oscar och Bianca vann höjdhoppet, julle tvåa i tusen och Gustaf vann, han vann nog 100 meter också? Eller kom tvåa.. Skit samma, han slog skolrekord i tusen meter iaf! As grymt! Sprang på 2:47, helt sjukt! :o

Sen hade vi även staffet, men vann tyvärr inte där heller.. Men aja

Här kommer även bilder från denna dag!

 Konfa återträff :)

SHIT, TOTAL DAMP.
Hade skrivit as mkt och korkad som jag är så råkar jag trycka bort det!

Iaf, så hade vi konfa återträff idag, va as mysigt och härligt att få träffa Maria igen! Många pussar och kramar till dej!
Hon är absolut bäst, alla borde känna en person henne! :D

Mår allmänt dåligt just nu, men har en text som verkligen lyste upp min dag!
Maja la upp den på instagram så sorry om jag snor den, men var bara för grym! :D


Ett dygn i Jönköping

Hejsvej!

Sitter nu i mammas jobblägenhet uppe i Jönköping. Varit med systern min och shoppat lite i stan idag. As nöjd med dagens köp! Och imon bär det av mot A6 för köp av skor, tittat ut några skit snygga! Så får hoppas de sitter lika bra :D

Resten av kvällen spenderas med en god middag och mys med hyrfilm framför tv:n, hoppas alla har haft en lika bra toppen dag som jag! Vi hörs!


ganska långtråkig kväll

Tjaaaa

Inte haft så mycket att göra idag..
vilat mest med tanke på min förkylning och hosta..

La upp Spanska glosor och skulle även skriva so-sammanfattning.. men jag orkade inte det så målade naglarna ist.. hahah.. Dagens händelse kan man väl säga.

Ganska så fruktansvärt totalt väldigt onödigt inlägg.. men jag är sån, heh, kommer väl inte blogga mer idag antar jag, så säger godnatt till er alla nu!

Ha de!

Sjuk..

Hej!
 
Sitter här på en stol med ett täcke om mig, fryser som satan, förkyld och ont i halsen, vilket kan sammanfattas sjuk..
Och eftersom att man ändå inte har något att göra så har jag suttit och tittat skal, men kan inte bestämma mig...
 
Det två första är samma;
 


Aja, ska fortsätta min nagelmålning nu, synes!

RSS 2.0
Free Lines Arrow