Miniorer

Tjaa!

Hade praktiskt nationellt prov i biologi idag, gick som det gick, haha, men skit samma, hon sa att hon inte skulle sänka oss på det, så det känns bra.

Precis ätit en stor mängd vofflor som min syster lagade igår, vet inte vad för ryck hon fick, gör aldrig sådant.. Men det var asgott!
Och ska snart vidare till miniorerna, jag och Julia är ledare där och idag blir det film! Myspys med småbarnen!

Ha det gött!


Från strand & sol till snö & sol. Österrike 2013

Jag och min kompis Karro var i Österrike på sportlovet. En helt otrolig resa! Vi hade askul, tänk själv att slippa föräldrarna och åka på en skidsemester med en kompis!
Och sånna skidfantaster som vi är. Kan ju inte bli bättre!
 
Vi var till och med så pass duktiga att vi var ute och sprang efter skidåkningen! (dock inte alla dagar, jacuzzin var rätt skön den med)
 
Det skiljde verkligen från timme till timme, man såg knappt tio meter framför sig vissa stunder, på denna bilden finns det egentligen flera berg plus en sittlift bakom karro..
 
 
 

Mexico 2013

Två dagar efter nyår åkte vi till Mexico och stannade i två veckor, heeelt underbart!
 
Badat med delfiner, simmat med sköldpaddor, även simmat bland massa olika tropiska fiskarter, åkt vilse med en golfbil på en ö, den dagen var så ofattbart rolig! Som alla andra, men den slår mycket!
Gjort massor av saker och här kommer bilder!
 
Det spårade inne på Mexicos Ullared...
 
Den här lilla ön sitter inte ihop med fastlandet, och det finns folk som bor i det "huset", läskigt bra vi har det i Sverige!
 
 Hej mammaneger!
 
 

Nyår 2012

Tänkte även lägga upp lite bilder från nyår. Sjukt kul!
 
Bilderna förklarar!
 

every day is a new day

Hey!
 
Min bloggning är usel, i know. Men nu en lördagsförmiddag när jag ändå inte har något att göra, tänkte jag lägga upp lite bilder från mina härliga resor jag har varit ute på i år.
 
Bild på mig och min syster några veckor tillbaka.
 

RSS 2.0
Free Lines Arrow